Monday 16 December 2013



Sony Tony (D)::::::::U.N.D.O (FR)



Sony Tony (D)

Způsob jeho vystupování na jevišti je k hudbě ve stejném poměru jako filantropie k mizantropii. Zvíře, které vás povznese k výšinám a pak na vás hledí jako černé slunce a drtí veškeré vaše pokusy o myšlení a dobré konání.
Čas bujné i apollónské zábavy možná dočasně pominul. Nezbývá tedy než uprostřed svých úmyslů a nástrojů osvětlit klaunskou změť. A snad právě tímto přibližováním se směšnosti se performance Sonyho Tonyho snaží uchovat hypotetické, radikální, smíšené a měňavé vědomí a požitek z jeho uvolnění.
...
His way of being on stage is to Music what the love of humanity is to misanthropy.Hoist an Idea too high, then that beast watches you like a black sun , crushes all actual attemps of thinking and doing right.
Maybe times are temporary over for both deep and appollinian entertainments.What its remains to be done is to light by yourself a clownish mess among your wills and your tools.Maybe it's by such an affinity with ridiculousness that Sony Tony's shows/performances try to save an hypothetic radical mixing floating consciousness and pleasure to loose .
Sonytony:
LoFi-Dada-Noiserock-Grind-One-Man-Band with videodrums!
ddddistortions / 3strings / 1mic / 1videodrum /// woundedkneesbrokenheels&sorethroats/// distortionnnnss.
Anton Kaun (Sonytony, Rumpeln, VJ Kaundown,...) is a noise + videoartist form munich, germany.
"no control no dominance!"
http://www.youtube.com/watch?v=tn_CGwg8BG8
http://www.rumpeln.de/sonytony.html
http://www.in-muenchen-nix-los.de/bands/sonytony.html

U.N.D.O (FR)
Před svým odjezdem z Paříže byli Jean-Philippe Saulou and Romano Krzych stálou součástí místní experimentální/noisové/avant-gardní scény. V roce 2006 založili duo U.N.D.O., jehož heslem bylo: „No style, no ends, no home.“ Touto rázně chaotickou metodou natočili kilometry dosud nevydaných výstředních improvizačních skladeb, v nichž používali počítače, mikrofony, K7 rekordéry, pásky, hudební nástroje (saxofony, kytary), akustické zvuky, náhodné hluky, hlasy, všechno možné…
Vystupovali společně s Evil Moisture, TG Gondardem, El-G, Blue Sabbath Black Fiji, Sister Iodine, Jean-François Pauvrosem, Rinusem van Alebeekem, Opera Mort, Joachimem Montessuisem, Seirijim Murayamou, Cheveu atd.
Z potřeby uniknout z pasti stát se seriózními labužnickými hudebníky začali v roce 2008 nový projekt s bicími, který přinesl špinavou, vykloubenou, falešně rockovou a vpravdě romantickou hudbu pod jménem Bülanz Orgabar (několikrát hráli v České republice; jejich první a poslední album vyšlo na labelu KlangUndKrach v Praze).
Po třech letech odloučení opět výjimečně zažehnou další oheň soustředěného chaosu kytar, přístrojů, elektroniky a hlasů.

Before leaving Paris, Jean-Philippe Saulou and Romano krzych were discret and permanent activists of the experimental/noise/avant-garde scene of Paris.They found their duet U.N.D.O in 2006, whom directiv watchwords are : " No style, no ends, no home". In such an affirmativ chaotic way of proceeding, they recorded some kilometers of non-published weird without-ends improvisations, using computers, microphones, K7 recorders, tapes, instruments (sax, guitars), acoustic noises and accidents, voices, everything ...
and then did together many live shows and collaborations
they share stage with some Evil Moisture, TG Gondard, El-G, Blue Sabbath Black Fiji, Sister Iodine, Jean-François Pauvros, Rinus Alebeek, Opera Mort, Joachim Montessuis Seiriji Murayama, Cheveu , atd
By need to escape from the trap of becoming serious gastronomic musicians, they started in 2008 a new trio project with a drum : dirty dislocated false-rock truly romantic music of Bülanz Orgabar (which played several times in Czech Republic.Their first and last album edited by KlungUndKrach Records, Praha)
after three years of disconnection, they will exceptionally light another fire of concentred and attentiv chaos of guitars, machines, electronics and voices
http://vimeo.com/3179279 ( Bülanz Orgabar)
http://www.youtube.com/watch?v=8DH9HpU2_Fk (an old old old show of them)
http://romanokrzych.bandcamp.com/

No comments:

Post a Comment